Home / Tôi làm / Tổng hợp hơn 100 Evergreen Niches (Thị trường ngách tốt) dành cho viết Blog

Tổng hợp hơn 100 Evergreen Niches (Thị trường ngách tốt) dành cho viết Blog

Sau đây là tổng hợp hơn 100 Evergreen Niches những ngách chủ đề tốt nhất cho các Blogger muốn kiếm tiền qua hình thức đặt quảng cáo Google Adsense, Dropshiping. Những chủ đề này hoàn toàn vẫn có nhiều lượng tìm kiếm và sẽ là thị trường tốt cho các bạn khai phá. Nó hiệu quả đối với đa ngôn ngữ

Bạn có thể copy ngách nào đó và đưa lên Google translate để tìm hiểu nhé!

 

 1. ASID Interior Decorators & Designers: ASID có nghĩa là xã hội Mỹ của các nhà thiết kế nội thất này là một hòn đảo thường xanh mà luôn luôn muốn khách truy cập muốn xem.
 2. Air Cleaning & Purifying Equipment: Mọi người luôn muốn hoạt động và khỏe mạnh, và chúng tôi sẽ không thỏa hiệp về làm sạch để làm sạch không khí và làm sạch là một trong những hốc đá thường xanh.
 3. Aquariums & Supplies: Nhiều người thích bể cá và rất nhiều người thích mua hồ cá để giữ trong nhà. Vì vậy, nhiều người tìm kiếm nguồn cung cấp liên quan đến Aquarium để mua và cũng để so sánh như vậy hòn đảo thường xanh của nó.
 4. ADHD (Rối loạn tăng động): rối loạn tăng động do thiếu chú ý chú ý thường bắt đầu ở thời thơ ấu, và nó cũng có thể chảy vào tuổi trưởng thành. Loại bệnh mạn tính này xảy ra ở trẻ em thường xuyên. Tại Ấn Độ, có hơn 10 triệu trường hợp / năm nên có thể tìm kiếm nhiều nhất.
 5. Acne – Mụn trứng cá: Mụn trứng cá là một chứng rối loạn da cho nhiều người đang lo lắng, và nó là hốc mà nhiều người lớn tìm kiếm một hốc thường xanh của nó vì nó có liên quan đến sức khỏe.
 6. Adoption: Việc nhận con nuôi là một từ được sử dụng trong mỗi ngày bởi một số người; đó là một quá trình theo đó một người giả định việc nuôi dạy con cái của người khác nó có thể là đứa trẻ hoặc khác. Đây là một hòn đảo thường xanh và cạnh tranh tốt đẹp là tốt.
 7. Alzheimer: Bệnh Alzheimer là một bệnh phá huỷ trí nhớ và chức năng tâm thần quan trọng khác của một người. Tình trạng này bị ảnh hưởng bởi gần 1/3 dân số trên thế giới. Vì vậy, nó là một hòn đảo thường xanh.
 8. Anger Management: Ở 10 người trên thế giới sẽ có nhiều giận dữ hơn, và họ thường muốn kiểm soát nhưng họ không thể quản lý sự tức giận ở đây sau đó giúp họ ở trong tình trạng hoàn hảo. Đây là một kênh tìm kiếm cực kỳ lớn.
 9. Android: Mọi người luôn băn khoăn về điện thoại thông minh và họ sẽ luôn tìm kiếm các trò chơi android, ứng dụng Android và cập nhật Android, v.v … và đó cũng là một hòn đảo thường xanh, và đây cũng là một thị trường rất cạnh tranh.
 10. Anti-Aging: Chống lão hóa: Mọi người thường quan tâm đến vẻ đẹp của họ và trong điều kiện đó chống lão hóa là một doanh nghiệp lớn cho nhiều tổ chức. Và nhiều người thường tìm kiếm các mẹo chống lão hóa để tránh xa chúng. Đó là một hòn đảo thường xanh.
 11. Antiquing (đồ cổ): Nó là quá trình tìm kiếm và sưu tầm đồ cổ, đam mê đồ cổ
 12. Anxiety: Lo lắng: Mọi người đều có thể biết về sự bồn chồn là cảm giác lo lắng và lo lắng khi nhiều người sẽ có rối loạn trong đó.
 13. Archaeology:Khảo cổ học là nghiên cứu về hoạt động của con người hoặc hoạt động lịch sử thông qua các hoạt động nghiên cứu và đào bới. Đó là một bộ phận nhiều người có khuynh hướng làm việc, và rất nhiều người tò mò muốn tìm ra kết quả nghiên cứu vì vậy đó là một hòn đảo thường xanh mà bạn sử dụng.
 14. Arthritis: Viêm khớp: Đó là một bệnh gây ra các cơn đau khớp hoặc bệnh thông thường, và nhiều người thường đọc về vị trí này để tìm ra những lời khuyên nhanh chóng để hồi phục. Đây là một hòn đảo thường xanh vì nó liên quan đến sức khoẻ.
 15. Asthma: Suyễn: Đây là một chứng bệnh kinh niên gây ra ở phổi, nơi người bị đường hô hấp trở nên viêm và sản sinh thêm chất nhầy. Ở Ấn Độ, 1 triệu người bị ảnh hưởng từ năm nay và trên thế giới thậm chí còn nhiều hơn nữa. Đó là một hòn đảo thường xanh.
 16. Astronomy: Thiên văn học: Đây là một nghiên cứu về khoa học tự nhiên, nơi bạn có thể tìm hiểu về những tin tức không gian, các sự kiện bầu trời và những thứ liên quan đến không gian ngoài trời khác. Nó làm cho mọi người tò mò hơn để tìm hiểu về nó và nó là hòn đảo thường xanh mà tất cả đều có xu hướng biết về nó.
 17. Babysitting: Trông trẻ: Đó là sự chăm sóc tạm thời của trẻ em khi bố mẹ đi đâu đó là công việc được trả lương ở mọi lứa tuổi, nhiều lần tìm kiếm vị trí này và trong chính Google, bạn sẽ có được một lượng truy cập lớn cho khoanh vùng hẻo lánh này.
 18. Bedroom Furniture styles: Everyone tend to design his/her bedroom more fashionable, so they often search for new models on the internet so it is often an evergreen niche.
 19. Back Pain: Everyone may face this problem at some particular time at that times we often search on the internet about the back pain and suggestion to control it. It is a niche which is widely used.
 20. Backpacking: Backpacking is the easiest way a low-cost way to travel independently it includes a backpack that is easily carried for long periods of travel. People often search for how to backpack for things etc. It is a long term and evergreen niche.
 21. Bass Fishing: It’s an activity for the North American gamefish and people are crazy about this sport and usually search for images and where to find that sport etc.
 22. Become a Nurse: Number of people wanted to nurse as they will search for various terms regarding nurse and it’s an evergreen niche.
 23. Bird Training/Train, Your Bird, to Talk: Birds are like friends to so many people. They raise their birds as they raise kids. So bird niche is always an evergreen niche.
 24. Boating & Sailing: They are lots of people who love boating some take it as the sport and some take it as the regular hobby. It’s a pretty famous sport and hobby for lots of people so it’s an evergreen niche.
 25. Bowling: Bowling is a sport which is widely played in the leisure time. And it was favorite hobby sport of many teenagers.
 26. Boxing: The world’s top money business game is boxing; it is the martial art where many people are going crazy with this game. This is the evergreen niche.
 27. Camping and Hiking: Camping and hiking are terms which in preferred for a long walk usually on the hill, country side, etc. There is the separate group of people who tends to search for trips like this.
 28. Ceramics: Ceramic is a name of materials which include minerals clay and many traditions ceramic raw material. This is an evergreen niche.
 29. Civil engineering skills: Civil engineering is chosen by many people it’s a profession for many engineers to design, construction and other maintenance of the environment.
 30. Chess: Chess is a mastermind game which improves your thinking; most of the people play these games. So this is an evergreen niche
 31. Circuit’s training: Electronics circuit is an individual electronic component, where it’s a science where most of them choose as career.
 32. Computer parts: Computer has changed this world, and it is useful for many things, so all search for their computer improvements and problems.
 33. Computer tips and tricks: I still remember that I will always search for new computer skills and techniques to be sharp from others, so as other people. It’s a competitive niche.
 34. Cleaning services: Cleaning services is a business niche where many hotel management students search for these services.
 35. Classic Cars: Cars are desired dreams for some people they often search for different types of cars among them classic cars are searched by lots of car freaks to own an excellent model.
 36. Cooking/Recipes: well we all eat food, and we wanted to eat a variety of foods. But always eating out gives upset to our stomach so many prefer these cooking sites to know how to cook, and they will try. It most searched and evergreen niche forever.
 37. Copywriting: Copywriting is a writing job where many freelancers work on there always search for new methods and way to write faster and earn more. It’s the evergreen niche which is used by millions.
 38. Cure Hemorrhoids: It is an ease pain and itching, you can produce a variety of topics on this niche.
 39. Decorating: we people always love parties, and some are crazy about the party decoration and all, so some individuals always search for new types of decoration through online.
 40. Depression: A sad and in-depth feeling of sorrow where most of them quickly fall depressed.
 41. Diabetes: A group of diseases which result in too much sugar in the blood, this common type of conditions where a lot of people search for.
 42. Divorce: number of marriage couples always explores the legal dissolution of two individuals after the wedding.
 43. Dog Training: Dogs are the pets where to see them as family member and most of the people especially want to train them.
 44. Diamond shapes: girls are crazy about diamonds and most of the men always try to attract their girlfriends by giving one of these. They often search for this kind of items.
 45. Eating Disorders: Some people will have the eating disorder to control it for some time they tend to search online.
 46. E-Books: This is the digital age where many tend to read eBooks and some are crazy about books and markets often use this to drive sales and customers this is evergreen niche.
 47. E-commerce: E-commerce is the online shopping portal which has spread widely from past few years many searches about these sites. It an evergreen niche where people won’t leave.
 48. Employment Skills: Employee always tends to seek new skills to improve his/her professional activity so they make use of the web to learn.
 49. Gardening: It is a practice of growing and cultivating plants. This is an evergreen niche.
 50. Garage needs: Garage needs are indispensable keeping the place for your car many often search about how to be effective with that.
 51. Golf: The game which drives lots of people towards it, it’s a club game where various players hit balls.
 52. Golfing: The activity spot of the club where many people tend to join.
 53. Greenhouses: It’s structure with walls and roof of transparent materials.
 54. Hair Loss: This is an evergreen niche where every person searches for because they care about their hair.
 55. Headaches: A type of pain which is caused due to tensions sinus etc.
 56. Heart Disease: People often take care of health, and they often take care more about heart disease
 57. Hero interviews and gossips: Movies stars interviews are the evergreen niche where many people tend to see especially youth.
 58. Horse Racing: Horse racing is the spot where all are crazy about.
 59. Horses Training: Horse training is an activity where a person trains his horse in his way to do tasks or to compete in the spot.
 60. House construction: House is a shelter for everyone, so the often learn about house construction and how to build an efficient house.
 61. House management: Managing house with all the limited sources and managing it effectively.
 62. How to Be Confident: The question where lots of people tend to seek an answer from various online resources.
 63. How to spend money wisely: People often care about money so they ask how to spend it wisely through various books and online resource.
 64. How to be in Budget: How to be on a budget is the similar question to above but this is a different topic than that.
 65. How to invest in share market: Share markets are painful if you don’t follow any pieces of advice so people often tend to know more about them.
 66. How to learn skills: skills are the qualification which varies person from the person so many tend to know as many skills as they can.
 67. How to learn languages: To communicate with others you need to learn the new language and people often tends to hear them keenly.
 68. How to Learn Guitar: Many will have a desire to play the guitar, and they were the lovely amount of searches made on online to know about guitar.
 69. How to learn building confidence: The question which arises in ordinary people mind. It is an evergreen niche where many get used to searching about this.
 70. How to Play the Piano: Piano is the coolest music thing for some people, and they wanted to learn how to play the piano, and they will search for it.
 71. How to Play the Violin: Violin is the musical instrument where the many people tend to play it for pleasant music.
 72. How to save yourself by doing first aid: First aid is crucial in some of the sorts of situation where you get some accidents and some hurts. Many people often search for how to do first aid.
 73. Hunting: Hunting is the practice of trapping any animal previously it used to a hobby for a lot of people later on it just has been a regular thing where many tend to do but due to new laws they quit, but they often search for ideas on the internet.
 74. Hypnosis: The Art of the state of consciousness in which a person loses the power of controlling himself. It is highly searched in this age to know this art.
 75. Hypoglycemia: It is a low blood sugar criterion where it is called hypoglycemia.
 76. Insurance (home/auto/life/pet): Insurance means the protection from financial loss and a risk management where lots and lots of people take for expensive items. It is heavily searched through the entire internet, and the CPC of this niche is the one of the highest CPC ever.
 77. Interior Design: Interior designing is a course where many do as a part of their professional, and it depends on the creative ideas, and many people want to see new ideas of creativity through the internet.
 78. Invest in Gold: The security of life is gold for many Indian and many think that it is the only returns of money in the critical situation so many people think investing in gold schemes etc. It’s an evergreen niche.
 79. Innovative ideas: Ideas are the boost to productivity and creativity and many people tend to grab an innovative idea and share it with others, and they want to see other ideas as well through the internet.
 80. Jobs Finder: The evergreen niche for every. Every single person often wants to earn money, and they often search for high and secure jobs. And this process is a long run where nobody stops searching for better jobs.
 81. Knitting: It is a method of manipulation to create a fabric by the yarn. This is knitting.
 82. Landscaping: It is a feature which refers to change or modify the visual appearance of an area of land and to improve it. This is searched by home lovers who tend to improve their premises.
 83. Living (Art of Living): Art of living, many people still find the reasons for why they are living and how to lead a life these all are an eternal question where anyone can write their own philosophy.
 84. Life insurances: The security of life and for your family. This is evergreen niche which is having the high cost per click in the AdSense.
 85. Learn To Dance: Dancing is an activity to refresh yourself, and many have a hobby of dancing, and many tend to learn dancing.
 86. Learn To Sing: It is a hobby as well, but some people turn this into a career opportunity and also many try to seek the knowledge of how to sing.
 87. Life Coaching: Life Coaching is a process where it says how to lead your life consistently without the clumsy attitude and face any situation and face it.
 88. Low Fat Recipes: This is the evergreen niche where most my friends also search for to maintain their bodies. The largely used and evergreen niche.
 89. Magic Tricks: Magic tricks are the tricks which are performed by magicians, and many wanted to learn those tricks to amaze their partners and friends.
 90. Martial Arts: The art of protecting yourself from threats but few use this martial arts to hurt others and few for another purpose, but mainly many people search for these.
 91. Massage: This a working and acting on the body with pressure and many of them learn about this to do massage for their head or body etc. to relieve stress and tensions.
 92. Memory Improvement: People always tend to seek how to improve their memory in this niche you can derive each.
 93. Marketing skills: The most and advanced niche where you can learn the skills of marketing it is the evergreen niche.
 94. Marketing Basics: Here you will learn about the fundamental of marketing and how to get through with marketing.
 95. Marketers marketplaces: This a marketplace for all the marketers and many marketers always search for markets to hire someone or to get hired by someone else.
 96. Money making skills: Money is essential to lead a happy life so people always tend to earn a fair amount of money and many searches online about this topic.
 97. Mental Health: Mental health is the health problem with some people where they behave wildly than others.
 98. Movies list: This is a niche where youth always search for because people are crazy about movies. And this is the high CPC niche as well.
 99. Movie Gossips: The gossips about films and movies actors will always be great niches as many people often search for their favorite start or others.
 100. Model Trains: Train model for study purpose and design purpose.
 101. Mobile technologies: Mobiles are widely used by each and every person in the world so mobile technologies and development have increased tremendously and people are the lot crazier to know about them. So this is an evergreen niche.
 102. Mobile spare parts: To know about the part of mobile devices people search for them.
 103. Motherhood: It is the state of experience of raising a child.
 104. Motivation: People always tend to read motivational books or articles which are inspiring them.
 105. Mountain Biking: The sport of the racing which particular famous worldwide. It is an adventure game.
 106. MNC companies list: A multinational corporation to work in and mostly all people search for them to have the desired job among them.
 107. Obsessive Compulsive Disorder: It is a disorder which causes due to excessive thoughts, and that leads to repetitive behaviors.
 108. Organic Food: The foods which are supplied by some particular standards which individually take care of health issues.
 109. Parenting: The process of raising a child with their parents or adopted parents.
 110. Photography: People are crazy about photo and images, and there is a lot of crazy for photographers these days. People always search for photography techniques and tips to make their photo rocking then other. It’s an evergreen niche.
 111. Pottery: It is a ceramic material which makes pots with it and that process its pottery.
 112. Pregnancy: It’s a condition of being pregnant where producing a baby. Lots of people search about which foods should pregnant people eat etc.
 113. Psychic: It is a study of natural science that involves the study of matter.
 114. Psychology: It is the study of the behavior of the minds and experimenting of minds.
 115. Public Domain: Public domain are exclusive and public property rights and the term refers to creative materials that are not protected.
 116. People lifestyles: People always have a keen thinking of lifestyles, and they always wanted to spend lives their own way.
 117. Quantum physics: It is the study of quantum mechanics which includes the fundamental; the branch of science.
 118. Racquetball: A game which is played by short-handled racket in a four wall.
 119. Rafting: It’s a white water outdoor activity where it’s a challenge of environment for participants, and it’s a process similar to boating but its adventures.
 120. Beauty tips: The most popular niche and evergreen niche until and unless women and men leave there appearances. This is such a huge niche and you can also earn handsome money through these niches.
 121. Rugby: A game which is loved by most of the part of the world, it is a type of football but it is not football.
 122. Running: The act of exercise and also the sport.
 123. 124. Saltwater Fishing: Fishing is the activity of hobby by many people in rivers or beaches etc.
 124. Scrapbooking: It is a method of preserving all memories and personal attachments inform of book or box or a card.
 125. Scuba Diving: Scuba diving is a mode of underwater diving where the diver uses self-contained underwater breathing apparatus.
 126. Self-Sustainability (solar power/wind power/water filtration): The Process, which can continue without the outside assistance.
 127. Search engine optimization (SEO): Search engine optimization is crucial to get found on search engines like Google. It is the evergreen niche.
 128. Search Engine Marketing (SEM): search engine marketing is similar to search engine optimisation, but it’s the paid marketing.
 129. Social media marketing: Social media marketing is the process of marketing through the social media to reach more customers.
 130. Social media tips and tricks: This modern world is the age of social media where people always wanted to know more tricks and tips to make social media easier.
 131. Skateboarding: it is the action of sport where it invites in riding and performing tricks using the skateboard.
 132. Skiing: the action of traveling over snow.
 133. Snorkelling: The practice of swinging on through a body of water with a mask shaped snorkel.
 134. Snowboarding: It is the Olympic sport where the snow covered the slope while standing on a snowboard.
 135. Stop Smoking: Smoking is a harmful activity and every wanted to quit it and many tries it but it does not happen so they try online tips.
 136. Stop Snoring: Snoring is a grunting sound while you are asleep.
 137. Surfing: The sport of riding a wave towards the shore while standing on board.
 138. Stock markets: It is a stock exchange market where business and shares of public listed and traded.
 139. Swimming: The art of swimming on water using the limbs.
 140. Technology: It is the collection of technical skills set, and nowadays technology has moved far more than expected, and it’s the best evergreen niche.
 141. Tracking Skills: The skill-set which is used to analyses and track a plan or track a device status.
 142. Tennis: The sport which is widely famous and played by the racket and a ball.
 143. UFOs: It is the unidentified flying objects where people always wanted to know about.
 144. Volleyball: It is a team sport where two teams of six play-sets play for points with a ball.
 145. Weight Loss: Many people want to lose their weight because to keep their body fit, and they often search for weight loss tips and tricks it is the evergreen niche in online forever.
 146. Weight Training: The training which is taken by other to lose weight and shape their bodies.
 147. Woodworking: Art of working and developing wood into the finest product which is helpful to use.
 148. Wrestling: The sport where opponent tries to throw and hold another opponent according to the rules of the game.
 149. Yoga: It is a Hindu spiritual discipline which increases concentration, improves your breathing problems and keeps your body healthy.

 

About Đỗ Mạnh Hùng

Tôi quê tại Thanh Hà, Hải Dương (Quê hương gốc của Vải Thiều), đam mê về công nghệ và marketing online. Thích chia sẻ, tính hình hài hước

Bạn quan tâm

Website rút gọn nhiều link có mã QRcode

Website rút gọn nhiều link có mã QRcode tải về chia sẻ lên các trang …

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *